Suomenlapinkoiran pentuja
ODOTETAAN SYNTYVÄKSI HUHTIKUUSSA 2021


Pippurimuorin Supersankari – Kairanlumon Nokkonen

Yhdistelmä koiranetissä

Poju on luustokuvattu terveeksi A/A lonkat, 0/0 kyynärät, selkä terve, silmät ja polvet terveet. Ei hammaspuutoksia. Geenitestit puhtaat.

Noonan geenitestit ovat puhtaat pompen ja prcd-Pran osalta, DM kantaja. lonkat B/B, kyynärät 0/0, silmissä ppm iris-iris, eli sikiöaikaista rihmastoa. Ei vaarallista eikä estä jalostuskäyttöä. Selästä löytyi ltv1 joka ei tule koiraa koskaan vaivaamaan. Noonalta puuttuu muutama välihammas. Näiden Noonan ”vikojen” vuoksi oli tärkeää löytää uros joka on tutkittu kauttaaltaan terveeksi.

Etsitään luotettavaa ja yhteistyökykyistä sijoituskotia suomenlapinkoiran narttupennulle.

Pentuja on kyselty todella paljon, uskon että mikäli pentuja tulee on niille kaikille koti jo tiedossa!

kairanlumon@gmail.com
+358 45 1532 110 / KristaPojun haltijan kertomaa:

”Poju on kohta 4-vuotias reipas ja seurallinen. Se on meillä mukana lähes joka paikassa. Se ei hätkähdä kovia ääniä eikä stressaannu pienistä. Ollaan harrastettu sen kanssa hakua ja paimentamista. Se rakastaa kelkkailua ja veneilyä. Tykkää myös liikkua luonnossa muuten. Luonteeltaan hieman jääräpää, mutta muuten kiltti. Tulee toimeen ihan kaikkien kanssa.”

Noonan omistajan kertomaa:

”Noona on kaunis, hyvä luonteinen ja avoin narttu. Tulee toimeen toisten koirien kanssa. Hiljainen typy, ei juuri hauku.

Noona on käynyt paimentamassa ja se harrastaa tokoa haltijansa kanssa. Innokas treenaamaan mutta osaa rauhoittua sohvaperunaksikin tarpeen vaatiessa. Näyttelyissä on kulkenut saaden EH, ei ressaannu näyttely reissuista edes vieraan ihmisen mukana kulkiessa.”