KUTSUMANIMI: LIHKKKU SYNTYMÄPÄIVÄ: 4.6.2012
SUKUPUOLI: NARTTU VÄRI: MUSTA VAALEIN MERKEIN
ISÄ: SKAIDI EMÄ: LUMO
KASVATTAJA: KRISTA HAATAJA, KAIRANLUMON OMISTAJA: KRISTA HAATAJA, KAIRANLUMON

Lihkku on Lumon ja ystäväni koiran Skaidin pentu. Sillä on sisko Kuuhvitar ja veli Loihakka. Kuuhvi asustaa äidilläni ja Loiha asuu eteläsuomessa Lahden suunnilla. Lihkku oli pienenä jo kovin itsepäinen ja yksinään touhottava pentu. Kun toiset leikkivät keskenään niin Lihkku otti oman lelun ja leikki yksinään tai muuten vaan seikkaili ympäri kämppää. Se oli kauhean rohkea jo tosi aikaisessa vaiheessa eikä sitä kiinnostanut ihminen eikä toiset koirat. 
Kuskasin sitä pikkusena paljon yksinään mukana ja se alkoi huomaamaan että emäntää seuraamalla asiat on paljon kivempia kuin yksinään tohottamalla. Siitä kasvoi oikein mukava ja lepposa koiruus joka rakastaa pentuja yli kaiken. Koskaan en sille ajatellut omia pentuja kun sillä on C-lonkat ja alapurenta. Kuitenkin se on saanut hoitaa ja rakastaa meillä kaikkien muiden pentuja. 
 
Nykyisin Lihkku viettää elämäänsä paljon sisällä molempien silmien kaihin vuoksi. Se on muuttunut näön huonontumisen vuoksi todella epävarmaksi ulkona ja se haukkuu ihan kaikki äänet kun se ei enään näe mistä kaikki mahdolliset kolinat kuuluvat. Porukassa oleminen on jo välillä hieman hankalaa, jos ollaan jossain muualla kuin kotipihalla. Nyt elellään Lihkkun kanssa ”päivä kerrallaan” ja katsotaan kuinka pitkälle voidaan jatkaa eloa ennen kuin se käy todella hankalaksi kun näkö heikkenee koko ajan. Kaihi on molemmissa silmissä keskellä näkökenttää. Syksyllä käytiin uudelleen peilauksessa ja se näkee enään vaan silmien reunoilta vähän jotain. Tarkkaa näköä ei ole enään lainkaan, kaihi peittää sen. Hämärät päivät ovat selvästi helpompia sille olla kuin kirkkaat päivät.